Lijd niet als je zit!

image 2024-05-12
image

De afgelopen jaren waren erg moeilijk en er is veel veranderd in mijn leven. Mijn problemen begonnen met een oude enkelblessure van het rijden op crossmotoren als kind. Eerst was de pijn niet zo erg, alleen wat stijfheid in de ochtend, maar al snel had ik moeite met lopen.

Ik ging naar mijn dokter, die botsporen en artrose vaststelde. Ze zei dat ik een operatie nodig had. Ik werd geopereerd en het ging een tijdje goed - ik kon weer lopen! Op een dag, toen ik met mijn gezin aan het wandelen was, begon het enkelgewricht op te zwellen. Al snel kon ik helemaal niet meer lopen...

Ik was kapot

De dokter zei dat nog een operatie niet zou helpen, en het beste wat ze kon bieden was een enkelbrace. Toen werd het leven pas echt zwaar. Ik was altijd actief geweest, en ik hield van mijn baan in een scheepswinkel en het repareren van boten, maar nu moest ik dat allemaal opgeven. Het was fysiek te zwaar voor me, ik kon het gewoon niet aan. Ik was er kapot van, en een tijd lang worstelde ik om een doel te vinden.

Toen stelde een vriend me voor om op afstand te gaan werken. Thuiswerken opende een hele nieuwe wereld van mogelijkheden, dus ik poetste mijn cv op en kreeg een baan om trainingshandleidingen te schrijven voor een transportbedrijf. Ik was echt enthousiast. Ik hoefde niet te staan, lopen, tillen of zelfs het huis te verlaten om mijn brood te verdienen. Ik voelde me alsof ik een hoek had omgeslagen.

Een verlammende nieuwe pijn en een nieuw emotioneel dieptepunt

image

Maar na een paar weken werken vanuit mijn bureau begon ik meer dan alleen de gebruikelijke enkelpijn te ervaren. Ik kreeg pijn in mijn benen, heupen, rug en onderrug. Het was een kwelling. Ik stond op en bewoog zo goed mogelijk, maar het hielp niet lang. Niets hielp. Ik begon te wanhopen en bereikte een nieuw emotioneel dieptepunt.

Ik kon niet staan, en ik kon niet zitten!

Ik was ten einde raad. Ik kon niet staan, en ik kon niet zitten! Gelukkig had dezelfde vriend die me op thuiswerken had gewezen iets gevonden dat het Klaudena Traagschuim Zitkussen heette. Hij zei dat het hem had geholpen de pijn van het lange zitten te overwinnen en hij kon het niet genoeg aanbevelen.

image

Ik wist het toen nog niet, maar ik stond niet alleen in mijn lijden - wereldwijd lijden miljoenen mensen aan pijn en een slechte gezondheid als gevolg van het langdurig gebruik van gewone stoelen. Kantoorpersoneel, senioren, chauffeurs, piloten, aanstaande moeders, thuiswerkers, mensen met mobiliteitsproblemen, gamers en forenzen. In feite loopt iedereen die een zittend leven leidt en lang zit een risico.

De juiste correctie van je zithouding kan wonderen doen bij het verminderen en voorkomen van pijn bij het zitten.

Eerst geloofde ik niet dat zoiets simpels als een kussen kon helpen, maar ik had niets te verliezen, dus bestelde ik online een Klaudena Traagschuim Zitkussen. Het arriveerde binnen een paar dagen, en ik legde het op mijn oude bureaustoel en ging zitten.

Het was comfortabel. Zeer comfortabel. Het Klaudena Traagschuim Zitkussen vormde zich onmiddellijk naar de vorm van mijn achterwerk, en ik merkte meteen een verbetering van mijn zithouding en comfort.

Het pure, geurloze traagschuim, dat stevig maar vergevingsgezind is, verlichtte de druk op mijn zitbeenderen en stuitbeen en verdeelde mijn gewicht gelijkmatig. Mijn stoel gleed niet weg en ik voelde me comfortabel en veilig. Het was koel, en in tegenstelling tot mijn oude bureaustoel had ik geen last van zweetophoping.

De eerste dag vond ik al een grote overwinning, maar pas toen ik het Klaudena Traagschuim Zitkussen de rest van de week gebruikte, begon ik de echte voordelen ervan te waarderen.

De sluipende gevoelloosheid die normaal in de achterkant van mijn dijen begon nadat ik een tijdje op mijn oude stoel had gezeten, was er gewoon niet meer. En de stijfheid en pijn die ik gewoonlijk in mijn billen en onderrug had, waren er ook niet meer. Ik stond versteld!

Ik kon me echt goed bewegen als ik opstond na het zitten - ik hoefde mijn benen niet meer te masseren en mijn rug te strekken om weer te kunnen lopen. Het voelde als een nieuw leven.

De verkeerde stoel kan je houding kapot helpen, je wervelkolom vervormen en allerlei soorten pijn veroorzaken

Rugpijn, heuppijn, ischiaspijn, spiervermoeidheid, benauwdheid en pijn in de dijen kunnen allemaal worden veroorzaakt of verergerd door een verkeerde zithouding in gewone stoelen.

image

Als je zit, gaat alle belasting van het bovenlichaam naar de billen, dus heb je echt iets nodig zoals een comfortabele stoel of een zitkussen dat de belasting ergonomisch verdeelt en zich aanpast aan je eigen lichaamsvorm en rondingen.

Het Klaudena Traagschuim Zitkussen doet precies dat. Met behulp van je lichaamswarmte vormt het zich perfect naar jouw unieke vorm, waardoor je houding wordt gecorrigeerd, pijn wordt verlicht terwijl je comfortabeler zit en de bloedtoevoer naar de benen en billen wordt verbeterd.

Klaudena vermindert en helpt bij het voorkomen van een hele reeks veel voorkomende pijnklachten door een slechte zithouding.

image

Beenpijn, heuppijn, bilpijn, rugpijn - noem maar op - als je slecht zit, krijgt je er vroeg of laat last van.

Maar dat hoeft niet zo te zijn. Met het ergonomisch ontworpen Klaudena Traagschuim Zitkussen behoort pijn door een slechte zithouding tot het verleden. Door comfortabeler te kunnen zitten, verlicht het de pijn van slecht zitten en helpt het risico op een slechte gezondheid als gevolg van het zitten op versleten en slecht ontworpen stoelen en zetels te minimaliseren.

Draagbaar, veelzijdig, aanpasbaar comfort waar je ook gaat

Met het Klaudena Traagschuim Zitkussen kan iedereen die lange tijd zit, zich beschermen tegen de negatieve effecten van een slechte zithouding en stoelen van slechte kwaliteit.

Thuis, op kantoor, in de auto, in de trein of in het vliegtuig, met het Klaudena Traagschuim Zitkussen bereik je een betere zithouding en ervaar je minder pijn - waar je ook bent en wat jouw zitactiviteit ook is.

Maak Klaudena deel van je dagelijks leven, en je kunt jouw comfort overal mee naartoe nemen!

Geef comfort cadeau

Geef iemand van wie je houdt het geschenk van echt zitcomfort, geef hem of haar een Klaudena Traagschuim Zitkussen. Beter nog, combineer jouw geschenk met een Klaudena Rugkussen voor lumbale ondersteuning en je doet er alles aan om jouw dierbare familie en vrienden comfortabeler te laten zitten en optimaal te laten genieten.

Een schat aan voordelen

Een van de echt geweldige dingen van het Klaudena Traagschuim Zitkussen is dat het de stoel, de zitting of het meubilair dat je al gebruikt, kan transformeren. Je hoeft geen dure nieuwe loungezetels of bureaustoelen te kopen.

image

Leg het gewoon op je gebruikelijke stoel, ga zitten en voel het verschil meteen. Meer nog, als je hem combineert met het Klaudena Rugkussen voor lumbale ondersteuning, dan heb je het ultieme draagbare alternatief voor een dure ergonomische stoel.

De bijzonder duurzame Klaudena-kussens zullen nooit hun vorm verliezen, wat betekent dat je er dag in dag uit op kunt zitten en nooit bang hoeft te zijn dat ze plat worden.

Het Klaudena Traagschuim Zitkussen maakt gebruik van de beste kwaliteit traagschuim en kan een oncomfortabele harde stoel verzachten of een doorgezakte zitting verstevigen. En zitkussens zijn gemakkelijk draagbaar, zodat je er ook een elders in je huis of auto kunt gebruiken. Dus als je meer dan 8 uur per dag zittend doorbrengt, is dit comfortabele kussen precies wat je zoekt.

Door het gewicht van het lichaam gelijkmatig te verdelen en je zithouding te corrigeren, ontlast het Klaudena Traagschuim Zitkussen de druk op de onderrug.

image

Het adaptieve ontwerp zorgt voor een betere doorbloeding terwijl je comfortabeler zit, en helpt pijn in de onderrug te voorkomen en spiervermoeidheid, strakke benen en hamstringpijn te verminderen.

Neem hem mee in de auto, het vliegtuig of de trein. Dit Klaudena Traagschuim Zitkussen is ideaal voor kantoorgebruik, frequente reizigers, entertainment of sportevenementen, en tijdens de zwangerschap, en werkt met elke stoel of zetel.

Bovendien is Klaudena warm in de winter en koel in de zomer; de ademende stof helpt zweetophoping te voorkomen en de hoes kan in de wasmachine.

image

Ga gewoon zitten, ontspan en geniet van het beste zitcomfort dat je ooit hebt ervaren

Het bestellen van het Klaudena Traagschuim Zitkussen was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Zodra ik het begon te gebruiken, veranderde mijn leven.

De lange uren die ik zat waren niet langer iets dat ik tandenknarsend moest doorstaan. Het werd een plezier. En daarom wilde ik Klaudena met jullie delen.

Als je net als ik lijdt, neem dan de eenvoudige, verstandige beslissing - bestel vandaag nog het Klaudena Traagschuim Zitkussen!

Klik hier om de beschikbaarheid te controleren

Dit is een advertentie. Dit is geen actueel nieuwsartikel, blog of consumentenbondupdate.

MARKETING INFORMATIE: Deze website is een marktplaats. Als zodanig moet je weten dat de eigenaar een monetaire connectie heeft met de producten en diensten die op de site geadverteerd worden. De eigenaar ontvangt een vergoeding wanneer een gekwalificeerde lead wordt doorverwezen, maar daar blijft het bij.

RECLAME INFORMATIE: Deze website en de producten en diensten waarnaar op de site wordt verwezen, zijn advertenties voor marktplaatsen. Deze website is een advertentie en geen nieuwspublicatie. Alle foto's van personen gebruikt op deze site zijn modellen. De eigenaar van deze site en van de producten en diensten waarnaar op deze site verwezen wordt, biedt enkel een dienst aan waar consumenten producten kunnen verkrijgen en vergelijken.

Bekijk beschikbaarheid

® 2024 Klaudena Alle rechten voorbehouden.